Στοίχημα στο τέννις

Μπορεί να μην θεωρείται το κυρίαρχο άθλημα στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά το τένις είναι άγρια δημοφιλές στους παίκτες σε όλο τον κόσμο.Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το ημερολόγιο τένις έχει συσταθεί με τρόπο που τα παιχνίδια παίζονται σχεδόν κάθε μέρα. Τα ταξίδια ATP και WTA ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, έτσι τα παιχνίδια παίζονται σε όλες τις διαφορετικές χρονικές στιγμές – συμπεριλαμβανομένης της εργάσιμης ημέρας στις ΗΠΑ

Ένα άλλο μεγάλο πράγμα για το στοίχημα στο τένις είναι ότι τα διοικητικά όργανα του αθλήματος έχουν κάνει πολλά δεδομένα και μετρήσεις διαθέσιμα στο κοινό. Το τένις θεωρείται ένα από τα πιο προοδευτικά αθλήματα από αυτή την άποψη.Αν θέλετε να στοιχηματίσετε σε Τένις στις Ηνωμένες Πολιτείες, ελέγξτε το DraftKings Sportsbook.

Ζωντανά στοιχήματα στο ΤένιςΣτοίχημα στο τέννις

Οι τρεις πιο δημοφιλείς τρόποι να στοιχηματίσετε στο Τένις στοιχηματίζουν στη γραμμή χρημάτων, το παιχνίδι ή ολόκληρη την εξάπλωση ή το over / under.

Ακριβώς όπως στο μπέιζμπολ και το χόκεϊ, ο πιο δημοφιλής τρόπος για να στοιχηματίσετε στο τένις είναι να παίξετε τη γραμμή χρημάτων – που είναι ένας άλλος τρόπος να πείτε ότι στοιχηματίζετε σε έναν παίκτη για να κερδίσετε το παιχνίδι.

Παράδειγμα: εάν ο Rafa Nadal είναι -120 στη γραμμή χρημάτων εναντίον του Roger Federer, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να πληρώσετε $ 120 για να κερδίσετε $ 100 σε μια νίκη του Nadal. Αν ο Federer είναι + 110 στον ίδιο αγώνα, θα κερδίσετε $ 110 σε ένα στοίχημα $ 100.

Και ακριβώς όπως μπορείτε να στοιχηματίσετε στα πρώτα πέντε παιχνίδια στο μπέιζμπολ ή την πρώτη φορά στο χόκεϊ, μπορείτε να κάνετε το ίδιο και στο Τένις αν θέλετε μόνο να στοιχηματίσετε στο πρώτο σετ.Διαδώστε το παιχνίδι Ένας άλλος τρόπος για να στοιχηματίσετε στο τένις είναι να τοποθετήσετε ένα στοίχημα στο παιχνίδι ή να ρυθμίσετε την εξάπλωση. Πολλές φορές οι αγώνες τένις θα έχουν μεγάλες αποδόσεις, οπότε η εξάπλωση είναι ένας τρόπος εξισορρόπησης του αγωνιστικού χώρου.

Παράδειγμα: αν ο Novak Djokovic είναι φαβορί -1.100 πάνω από τον Denis Istomin σε αγώνα 3 σετ, η εξάπλωση του παιχνιδιού μπορεί να είναι γύρω στο -4.5. Αυτό σημαίνει ότι ο Τζόκοβιτς θα πρέπει να κερδίσει πέντε ακόμα παιχνίδια από την Istomin στον αγώνα (6-2, 6-3) για να καλύψει την εξάπλωση.

 

Μελέτη φυλής

Μελέτη φυλήςΤο τένις είναι μία από τις πιο δημοφιλείς αγορές ζωντανών στοιχημάτων στον κόσμο. Οι αποδόσεις μπορούν να αλλάξουν μετά από κάθε σημείο, οπότε να είστε έτοιμοι να τραβήξετε τη σκανδάλη πριν είναι πολύ αργά. Μπορείτε επίσης να στοιχηματίσετε για το ποιος θα κερδίσει το επόμενο επερχόμενο παιχνίδι. Με όλες τις πιθανές κούνιες, είναι ένα μεγάλο άθλημα για το εμπόριο – αλλά μόνο για τους πιο έμπειρους παίκτες.

Παράδειγμα: αν ο Roger Federer είναι κάτω 4-0 στο πέμπτο σετ στο Wimbledon, μπορείτε να τον στοιχηματίσετε +800 ζωντανά. Στη συνέχεια, ακόμα κι αν επιστρέψει στον αγώνα σε τέσσερα παιχνίδια ανά τεμάχιο, μπορείτε στη συνέχεια να πάρετε τον αντίπαλό του +400 ζωντανά, κλειδώνοντας σε μια εγγυημένη νίκη.