Ανάλυση για τα μακροχρόνια και για τα ειδικά στοιχήματα ποδοσφαίρου στο Μουντιάλ 

Όλοι οι λάτρεις του ποδοσφαίρου περιμένουν τη μεγάλη γιορτή του αθλήματος που δεν είναι άλλη από το παγκόσμιο κύπελλο που πραγματοποιείται κάθε τέσσερα χρόνια, γνωστό και ως Μουντιάλ. Πέρα από το πλούσιο θέαμα, πολύ ενδιαφέρουσες είναι και οι επιλογές που προσφέρονται στο στοίχημα. Ας δούμε κάποιες από αυτές τις επιλογές που αφορούν τα ειδικά και τα μακροχρόνια στοιχήματα. 

Νικητής διοργάνωσης, στοίχημα σε φιναλίστ και στο ζευγάρι του τελικού 

Ανάλυση για τα μακροχρόνια και για τα ειδικά στοιχήματα ποδοσφαίρου στο Μουντιάλ Το πιο κλασσικό στοίχημα είναι φυσικά αυτό στο οποίο καλούμαστε να προβλέψουμε το νικητή της διοργάνωσης. Στα Μουντιάλ υπάρχουν συνήθως κάποια φαβορί, αλλά τα πράγματα είναι αρκετά πιο ανταγωνιστικά σε σχέση με άλλα αθλήματα και διοργανώσεις. Αυτό κάνει την πρόβλεψη αρκετά δύσκολη, αλλά ταυτόχρονα και πιο επικερδή. Πέρα από το νικητή, μπορούμε φυσικά να προβλέψουμε και τους δύο φιναλίστ, δηλαδή το ζευγάρι του τελικού ή απλά και μόνο τη μία από τις δύο αυτές ομάδες. Στην περίπτωση αυτή ουσιαστικά δεν μας ενδιαφέρει ποια από τις δύο ομάδες θα κατακτήσει τελικά το πολυπόθητο κύπελλο. Ανάμεσα στους πολυνίκες του θεσμού και κλασσικό φαβορί είναι η Βραζιλία και παραδοσιακά η Γερμανία, η Ισπανία, η Ιταλία, η Αργεντινή και η Γαλλία αποτελούν μεγάλες δυνάμεις στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Η Ουρουγουάη και η Αγγλία αποτελούν τις δύο επιπλέον χώρες που έχουν κατακτήσει παγκόσμιο κύπελλο στο παρελθόν, αν και συνήθως δεν αποτελούν τόσο μεγάλα φαβορί. 

 

Στοίχημα στις πρωτιές των ομίλων και στους αποκλεισμούς των ομάδων 

Μία άλλη ενδιαφέρουσα στοιχηματική αγορά έχει να κάνει με τις πρωτιές των ομίλων της διοργάνωσης, αλλά και με τους αποκλεισμούς αντίστοιχα άλλων ομάδων. Ο κάθε όμιλος περιλαμβάνει τέσσερις ομάδες, οι δύο πρώτες από τις οποίες περνούν στην επόμενη φάση και οι τελευταίες δύο αποκλείονται αντίστοιχα. Ο παίκτης του στοιχήματος μπορεί να προβλέψει ποια ομάδα θα βγει πρώτη μετά την ολοκλήρωση των μεταξύ τους αναμετρήσεων, ποια ομάδα μπορεί να περάσει στον επόμενο γύρο έστω και δεύτερη και ποιες ομάδες ενδέχεται να αποκλειστούν. 

 

Στοίχημα για τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης

Στοίχημα για τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσηςΆλλη μία ιδιαίτερα δημοφιλής επιλογή όσον αφορά το Μουντιάλ και τις άλλες μεγάλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις αυτού του είδους είναι ο πρώτος σκόρερ στο τουρνουά. Μιλάμε για τον ποδοσφαιριστή που θα πετύχει τα Σχόλια γκολ σε όλες τις φάσεις έως και τον τελικό, χωρίς βέβαια η ομάδα του να χρειαστεί να φτάσει έως εκεί. Ο Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελούν μεγάλα φαβορί των τελευταίων διοργανώσεων Μουντιάλ, όμως αυτοί οι μεγάλοι σκόρερ και παίκτες δεν έχουν κατακτήσει ποτέ τον τίτλο του πρώτου σκόρερ σε Μουντιάλ, παρότι έχουν σαρώσει τις εθνικές και διασυλλογικές διοργανώσεις, όπως το ισπανικό πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ. 

 

Ποντάρισμα σε κάρτες, σε συνολικά γκολ και στο συχνότερο σκορ στη διοργάνωση 

Τα μακροπρόθεσμα ειδικά στοιχήματα του Μουντιάλ φυσικά δεν εξαντλούνται εδώ. Για τους λάτρεις των στατιστικών και των αριθμών υπάρχει η επιλογή του πονταρίσματος σε κίτρινες και σε κόκκινες κάρτες, αλλά και στον αριθμό των συνολικών γκολ που θα επιτευχθούν από όλες τις ομάδες στη διοργάνωση. Τα συγκεκριμένα στοιχήματα συνήθως έχουν την μορφή του κλασικού Over/Under. Μία ακόμη δημοφιλής επιλογή είναι το συχνότερο σκορ των αγώνων της διοργάνωσης. Με άλλα λόγια ο παίκτης του στοιχήματος προβλέπει αν πχ. το 1-0, το 2-1, το 1-1 ή οποιοδήποτε άλλο σκορ θα είναι αυτό το οποίο θα προκύψει ως αποτέλεσμα των περισσότερων αγώνων συνολικά στη διοργάνωση του Μουντιάλ.