Νόμιμες Στοιχηματικές Ιστοσελίδες

Ανέκαθεν, στην Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο μπορούσες να βρεις πολλούς θαυμαστές του στοιχηματισμού. Τα τελευταία όμως χρόνια μπήκε στην ζωή μας το online στοίχημα. Παρουσιάζει άλματα ανάπτυξης η οποία αναμένεται να ενισχυθεί περισσότερο όταν μπει σε λειτουργία ο νόμος που αντικαθιστά τις προσωρινές άδειες με τις μόνιμες. 

Στοιχηματισμός στην Ελλάδα 

Νόμιμες Στοιχηματικές ΙστοσελίδεςΌλοι οι bookmakers βελτιώνουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στην ιστοσελίδα συνεχώς, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο στοιχηματικό πακέτο με σκοπό να κερδίσουν όσο περισσότερο γίνεται στην αγορά. Πλέον οι παίκτες έχουν πολλές επιλογές να επιλέξουν για να παίξουν στοίχημα και μπορούν να συγκρίνουν τις υπηρεσίες που προσφέρει η κάθε πλατφόρμα ξεχωριστά για να βρουν την ιδανικότερη για αυτούς. 

Η ποικιλία αγορών είναι πολύ σημαντική. Για να θεωρείται ένα bookmaker καλός θα πρέπει να διαθέτει στην πλατφόρμα του πολλά αθλήματα και όχι μόνο τα δημοφιλέστερα. Οι επιλογές σε κάθε παιχνίδι πρέπει να είναι αρκετές για να μπορεί ο παίκτης να διεκδικήσει με διάφορους τρόπους τα κέρδη του. Επίσης, τα μακροχρόνια και ειδικά στοιχήματα παίζουν και αυτά τον ρόλο τους. 

Οι αποδόσεις είναι αυτές που κρίνουν τα κέρδη ενός στοιχηματισμού. Για πολλούς παίκτες αυτός είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για την επιλογή του bookmaker. Όσο υψηλότερη είναι η απόδοση ενός αγώνα, τόσο χαμηλώνει η γκανιότα και τόσο αυξάνονται τα πιθανά κέρδη. 

Τη σήμερον ημέρα παίζονται Σχόλια παιχνίδια live, παρά πριν την έναρξη ενός παιχνιδιού. Όσο καλύτερες υπηρεσίες προσφέρει μία στοιχηματική ιστοσελίδα στο live με πληθώρα επιλογών τόσο δημοφιλέστερη γίνεται. 

 

Οι Bookmakers με Άδεια και Νομιμότητα 

Οι Bookmakers με Άδεια και Νομιμότητα Η άδεια που κατέχει κάθε ιστοσελίδα στοιχηματισμού δείχνει ότι ελέγχεται από τις Ελληνικές αρμόδιες αρχές και αποτελεί το μεγαλύτερο θεμέλιο της αξιοπιστίας της. Οι περισσότερες από αυτές, την έχουν αποκτήσει από το εξωτερικό και έχουν εγκριθεί στην χώρα μας. Οι πιο συνηθισμένες χώρες που έχουν αποκτηθεί νόμιμες άδειες είναι το Ηνωμένο Βασίλειο και η Μάλτα. 

Στην Ελλάδα αυτή την στιγμή 24 εταιρείες έχουν νόμιμη άδεια. Το στοιχηματικό κοινό πρέπει να τις γνωρίζει, καθώς η νομιμότητα παρέχει την μέγιστη ασφάλεια η οποία συνιστά απαραίτητη προϋπόθεση και πρέπει να είναι αδιαπραγμάτευτη. Οι παίκτες πριν παίξουν δίνουν τα προσωπικά τους στοιχεία και θέλουν οι πληροφορίες αυτές να βρίσκονται σε καλά χέρια. 

 

Προσφορές για το Στοιχηματικό Κοινό  

Η ανταμοιβή για τους λάτρεις του στοιχηματισμού είναι μεγάλο ζητούμενο. Μειώνουν το ρίσκο σε κάποιους επιλεγμένους αγώνες και δίνουν την δυνατότητα να διεκδικήσουν κέρδη με την τοποθέτηση των κατάλληλων στοιχημάτων. Οι προσφορές είναι ένα ιδιαίτερο κομμάτι για κάθε bookmaker. Κάποιοι έχουν σταθερές προσφορές όπως η Interwetten και η Bet365, ενώ κάποιοι άλλοι κάνουν καθημερινές ανακοινώσεις με φρέσκες προσφορές όπως η Stoiximan και η Sportingbet. Φυσικά, σχεδόν όλες οι στοιχηματικές εταιρείες διοργανώνουν διαγωνισμούς για τους πιστούς τους με κέρδη πλούσια δώρα. 

Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και οι προσφορές είναι μία λεπτομέρεια, η οποία κάποιες φορές κάνει και την διαφορά.